window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-R1ZBNHKV49');

CENÍK

CENY

Cena svozu odpadu

Naše služby v oblasti likvidace odpadů, zejména pak cena za svoz odpadu zahrnují kompletní odpadový servis pro občany nebo podnikatele.

Každý člověk nebo firma řeší denně svoje odpady. Jednou za čas se stane, že nestačí obyčejný kontejner, abych se svého odpadu zbavil. Odpadu je najednou příliš mnoho nebo je až moc velký a do běžné popelnice se nevejde. Nebo vím, že tam prostě nepatří. Řešení je jediné. Velkoobjemový kontejner je přesně to, co budu shánět. A nemusí být zrovna obrovský. Třeba mně stačí 3 nebo 6 kubíků jeho kapacity, abych se zbavil odpadu ze stavby. Když pak potřebuji vyklidit pozůstalost, případně jenom dělám pořádek ve firmě, objednám si jeden ze standardních nebo i větších kontejnerů mezi velikostmi 10 – 17 kubíků. Také když mám potřebu zlikvidovat skladové zásoby a chci si zlepšit svojí ekonomickou situaci, pak uskutečním prodej nadnormativních zásob.

To vše a mnoho jiného vám zajistíme naším mobilním svozem odpadu.

Výkup druhotných surovin ceník

Pro firmy navíc umíme sjednat možnost výkupu surovin nebo některých odpadů, které se dají využívat. To neznamená, že vykoupíme pouze využitelný odpad. Naceníme vám i výkup použitelného materiálu, např. při výkupu nadnormativních zásob vašeho skladu.

Výkup odpadu

Postaráme se o malé a střední, české i zahraniční firmy a společnosti, kde pro jejich pobočky a zastoupení děláme služby výkupu všech surovin. Svážíme je stejně jako odpady, prostřednictvím velkoobjemových kontejnerů, případně jiných nádob. Vykupujeme skladové zásoby, když už vám neslouží k vaší činnosti a zatěžují vaše skladovací prostory. Nejvíce se specializujeme na výkup kabelů, velkého množství různých kovů, železa a téměř všech barevných kovů.

Naše služby naceňujeme vždy korektně a konkurenčně. Skládají se ze dvou ceníků, podle služby, kterou zákazník využije. Všechny služby nejsou obsaženy v našem standardním ceníku. Jestliže požadujete cokoliv dalšího nacenit, co nenajdete ani v jednom ceníku, v takovém případě se obraťte na naše obchodní oddělení, které vám službu nacení individuálně.

Naše služby budou vždy mobilní. Tedy nechceme vás nutit za námi kamkoliv jezdit. Naši obchodní zástupci jezdí k zákazníkům pravidelně a rádi. Také naše služby z větší části probíhají u nich. Mnoho věcí ale umíme řešit po telefonu, emailu a sociálních sítích, nebo přes naše webové formuláře. Všechny kontakty najdete dole na stránce v sekci “KONTAKTY“.