window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-R1ZBNHKV49');

KONTAKT

KONTAKTNÍ INFORMACE

Na této stránce najdete základní informace o firmě INKov CZ s.r.o. s povolením k nakládání s odpady, nejen kontakty, ale i některé důležité informace.

Informace o cenách některých našich služeb hledejte v sekci CENÍK.

Nakládání s odpady

Nakládání s odpady je již delší dobu také součástí firmy INKov CZ s.r.o. Je zapsaná v obchodním rejstříku od roku 2009, nicméně podnikání jejích majitelů v oblasti druhotných surovin sahá již do doby těsně porevoluční.

Dnes je podnikání s odpady regulováno zákonem o odpadech. Na tomto odkazu si kdykoliv ověřte pověřenou osobu a firmu, zdali má oprávnění převzít od vás odpad. Hledejte nejen v sekci stacionárních zařízení provozů pro nakládání s odpady, ale také mobilní a registru obchodníků.

Kontakt – INKov CZ s.r.o.

Fakturační údaje k výkupu a příjmu odpadu:

IČO: 28508858

DIČ: CZ28508858

Fakturační adresa a sídlo:

Na Habří 123, 252 64 Úholičky

Praha – západ

Informace ohledně faktur a plateb:

Tel.: +420 606 600 093

Email: inkovcz@gmail.com

Provozní doba: Pondělí – Pátek, 8:00 – 17:00

jinak podle telefonické domluvy (non-stop)

Naši obchodníci se vám budou věnovat kdykoliv budou moci. Jestliže vám hned nebudou reagovat na váš telefonní hovor, určitě vám zavolají zpět. Nebo můžete svoje žádosti psát emailem, přes sociální sítě, nebo přes dole uvedený webový formulář. Pokaždé hledají pro naše zákazníky nejlepší řešení jejich požadavků a problémů. Řekněte nám rovněž, co se vám nelíbí, jedině tak budeme schopní na tom co nejdříve začít pracovat.